Välinpitävä

JOKO-teatterin, Vaahterateatterin ja Lohjan Huoneteatterin kesän yhteistuotanto tuo näyttämölle kesäteatteriesityksen Välinpitävä!

Välinpitävä – tarinoita muutoksesta, tunteista ja elämästä. Naurua ja iloa, mutta myös ripaus haikeutta. Ajatuksia elämästä sen muuttuessa ja ajan käydessä erilaiseksi. Suurta riemua yhdessä olemisesta. Välinpitävä tutkiskelee elämäämme ja tunteitamme poikkeusaikana – unohtamatta pilkettä silmäkulmassa ja naurun parantavaa voimaa. Kollaasimaisen teatteri- ja runoesityksen täydentää Joni Pitkosen kaunis livemusiikki.

Välinpitävä on kolmen lohjalaisteatterin yhteistuotanto perinteiselle kesäteatterinäyttämölle Sammatin Sampomäelle. Ohjaaja Anna Rimpisen johdolla koottu esitys ammentaa vahvasti lohjalaisten teatteriharrastajien muodostaman työryhmän omista kokemuksista, joista yleisökin löytää paljon tuttua. Lohjan Huoneteatterista mukana ovat Marja Koski ja Jaakko Kivistö, jotka ovat molemmat osallistuneet myös kirjoitusprosessiin.

Ensi-ilta lauantai 18.7. klo 17

Muut näytökset:
Su 19.7. klo 17
Ti 21.7. klo 19
Ke 22.7. klo 19

Esityksen kesto noin 1h
Esityspaikka Sampomäen kesäteatteri, Torpantie 20 09220 Lohja

Tilavaan ulkoilmakatsomoon myydään poikkeusoloista johtuen rajallinen määrä lippuja ja yleisön, sekä työryhmän turvallisuus huomioidaan kaikissa järjestelyissä. Esityksessä ei ole väliaikaa, mutta katsojat ovat tervetulleita nauttimaan Sampomäen ja Paikkarin torpan kauniista kulttuuriympäristöstä omien eväiden kera.

Liput ovat myynnissä NetTicketissä https://www.netticket.fi/valinpitava ja niitä voi myös varata osoitteesta valinpitava@gmail.com. Liput 15€ (+NetTicketissä palvelumaksu).

Tervetuloa teatteriin!

 

Hygieniaohjeistus

Haluamme olla yhdessä, mutta turvallisesti.

Välinpitävä toteutetaan viranomaisten antamia hygieniaa, yleisömääriä ja turvavälejä koskevien ohjeistusten mukaisesti.

Myymme lippuja tilavaan ulkoilmakatsomoomme rajatun määrän. Toivomme, että yleisö sijoittuu katsomoon väljästi ja turvavälit huomioiden.

Lippukassalla suosimme tasarahaa tai etämaksua kontaktien minimoimiseksi. Liput voi myös ostaa etukäteen NetTicketin kautta. Kahvitarjoilua emme tänä vuonna järjestä.

Tehostamme wc-tilojen siivousta ja desinfiointia, sekä tarjoamme käyttöönne käsidesiä.

Ohjeistamme ja autamme yleisöä turvavälien ym. noudattamisessa.

Toivomme, ettet saavu Välinpitävän näytökseen oireisena tai jos tiedät altistuneesi koronavirukselle.

Yhteistyökumppanimme

Syksyllä 2016 perustettu JOKO-teatteri koostuu Lohjalaisista taiteen tekijöistä, Kai Antero Lehtinen, Anna Rimpinen, Jussi Ontero, Heidi Kotakoski ja Joni Pitkonen. Taiteilijat haluavat haastaa itseään ja luoda monitasoisia esityksiä katsojille. JOKO-teatterin aiempia tuotantoja ovat Meidän aika (2017) ja Suojatie (2018).

Vaahterateatteri  on vuonna 2006 perustettu kehittyvä Lohjanseudun harrastajateatteri jonka toiminta pohjautuu seudulliseen kulttuuriperintöön. Vaahterateatteriyhdistys ry:n kotipaikka on Sammatti ja kesätuotantojen kotipaikkana toimii Sampomäki. Vaahterateatteri on viime vuosina tuottanut mm. suositun kolmiosaisen näytelmäsarjan Eeva Joenpellon Lohja-sarjan teoksista.