Marja Koski
Tervetuloa olohuoneeseen se on minun huoneeni suurella O:lla. Siellä on se mitä kaipaan, saan rentoutua yksin ja tai yhdessä ystävieni kanssa.
Olohuoneessa käperryn epämukavaan asentoon nojatuolissa raskaan päivän jälkeen ja otan nokoset,
epämukavasti, ei liian pitkät.
Sohvalla levätessäni nautin musiikista, lujasta volyymistä, kirjasta, puiden latvojen ja taivaan katselemisesta. Vietän aikaa katselemalla leffoja tabletilta eväiden kera.
Ystäväni istutan tai loikoilutan olohuoneessa. Rentoa oloa, puhetta , naurua, itkua. Minun olohuoneessani on tarpeen tullen treenattu kuoron ja teatteriryhmän kanssa. Se on elämisen olohuone.

Haave tulla näyttelijäksi muuttui vuosien harrastukseksi. Yhtäjaksoisesti parinkymmenen vuoden ajan olen saanut tehdä teatteria Lohjan Teatterissa, Vaahterateatterissa, Teatteri Tralassa. Vuosien aikana olen saanut näytellä monia mielenkiintoisia rooleja kuten Eeva Joenpellon Tilda Gröönroos, josta valmistuneen monologin kanssa olen kiertänyt eri tapahtumissa.
Avustustehtävät TV-elokuvissa, TV-mainoksissa ja printtimainoksissa ovat tuoneet mielenkiintoisen lisän harrastukseen.
Näyttelemisen tueksi olen opiskellut klassista laulua Lohjan musiikkiopistossa, sekä yksityisesti. Laulan naiskuoro Klassikossa, joka on räväkkä naisporukka.
Elämähän on yhtä suurta näytelmää kaikkine käänteineen, nautitaan siis siitä ja tehdään parhaamme.