"Yllätys"

Noin puolentunnin mittainen komedia siitä, miten yllätysjuhlien järjestäminen ja vähän muukin voi mennä (todella) pieleen. Lavalla 5-6 näyttelijää. Ensiesitys lokakuussa 2019.

"Kirkniemen kipakat"

Norjaa ja notkeaa naisvoimistelua persoonallisen kolmikon voimin. Naurutakuu. Kesto noin 10min, minkä lisäksi on mahdollista hyödyntää trioa tilaisuuden ohjelmassa myös muulla tavoin.

"Seinen rannalla"

Musiikillinen ilottelu, joka kuljettaa katsojat Pariisiin seuraamaan mitä tapahtuu, kun nuori suomalainen nainen ja iäkäs ranskatar kohtaavat puistossa. Vähitellen naisten tuttavuus ja rakkauden kaipuu saavat aivan uuden suunnan peltirasian sisällön muodossa. Kesto noin 40 minuuttia. Ensiesitys lokakuussa 2019.

"Ilmiöitä"

Kestoltaan noin tunnin mittainen mustan huumorin sävyttämä musiikillinen draamanäytelmä. Lavalla koko Huoneteatterin väki.

"Tiernabattle"

Täysin uusi versio vanhasta klassikosta Tiernapojat! Alkuperäinen teksti, mutta uudet mausteet.

Juontopalvelut

Tarvitsetko tilaisuuteesi tai tapahtumaasi ammattitaitoisen juontajan/ammattitaitoiset juontajat? No tilaa ne sitten meiltä, äläkä ihmettele siinä!

"Runoseinä"

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla runoja melkein missä vain, suoraan korvaasi! Tämän mahdollistaa liikuteltava ”runoseinämme!” Tarjoamme runonlausuntaa myös omana, erillisenä ohjelmanumerona.

"Aikuisten satutunti"

Kyllähän aikuisetkin saduista tykkäävät! Senpä vuoksi me voimmekin tulla vaihtelevilla kokoonpanoilla lukemaan satuja ja tarinoita niin illanistujaisiin olohuoneisiinne kuin ravintoloiden nurkkiinkin! Mikäli haluat jotain todellakin tavanomaisesta poikkeavaa ohjelmaa kotibileisiisi, niin valitse satu/sadut ja me luemme ne teille.

"Makusi mukaan"

Mikäli haluat jotain todella omannäköistä ja persoonallista, niin voit aina tilata meiltä ohjelmaa/esityksen omien mieltymyksiesi mukaan. Meiltä sujuvat niin näytteleminen, laulaminen, lausunta, musisointi, impro, tanssi… Heitä meille idea ja me työstämme sen! Huomioithan, että tällainen tekotapa vaatii aina pidemmän työstöajan, joten liikkeellä kannattaa olla mieluummin liian aikaisin kuin… no, tiedät kyllä.

"Wirkkalan Työväenlaulajat"

Omana kokonaisuutena tarjoamme kuorolaulua Wirkkalan Työväenlaulajat-nimellä. Laulamassa on koko teatterin porukka ja meiltä taittuvat niin vanhat työväenlaulut kuin kupletit ja muut klassiset sävelmät. Ohjelmistoomme lukeutuvat myös valikoidut kappaleet esimerkiksi Ultra Bralta ja Jaakko Tepolta.

"Kulttuuria kyliin"

Suurempana kokonaisuutena tarjoamme myös kulttuurielämyksiä lähikylien asukkaille kiertueteatterin voimin! Käytössämme on vanha linja-auto, jolla voimme kulkea kylästä kylään ja tuoda esityksiämme kylien keskustoihin, turuille ja toreille. Haluamme osaltamme olla mukana elävöittämässä haja-asutusalueiden ja rajakylien kulttuurielämää sekä asukkaiden arkea. Olemme liikkuva valopiste maaseudun iltahämärässä!